موقع الدي في دي العربي

الموقع الأكثر تطوراً في مجال الترفيه والتسلية وهو أحد مواقع شبكة منتديات مكتوب، تابع أحدث أخبار الأدب والفن الأفلام والمسلسلات، الرياضة، البرامج والألعاب، الفضائيات والاتصالات، العلوم واللغات، شاركنا آرائك مع محبي الفن والثقافة ، انضم الآن



+ الرد على الموضوع
صفحة 1 من 5 1 2 3 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 15 من 63
Like Tree8Likes

الموضوع: ۩۞۩ متطلبات استخراج تأشيرة الدخول الى المكسيك ۩۞۩

  1. #1

    ۩۞۩ متطلبات استخراج تأشيرة الدخول الى المكسيك ۩۞۩





    السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة


    ۩۞۩ متطلبات استخراج تأشيرة المكسيك ۩۞۩


    الأوراق المطلوبة للحصول على تأشيرة الدخول الى المكسيك

    فيزا سياحية
    1. للحصول على تأشيرة الدخول (فيزا) يجب أن يكون الطلب كاملاً مع أسماء وعناوين معارف طالب التأشيرة في المكسيك ( أصحاب أو أقارب).
    1. صورة شمسية واحدة
    1. صورة عن جواز السفر passport (أول أربع وآخر ثلاث صفحات مع كافة التأشيرات الصالحة لبلدان أخرى)
    1. ورقة عمل تتضمن:
      • المرتب
      • اسم الشركة.
      • تاريخ الانتساب الى الشركة
      • الوظيفة.
      • تحديد وقت الاجازة وأنّ طالب التأشيرة سيواصل العمل بعد عودته من المكسيك.
    • *ان كانت في اللغة العربية يجب أن تكون مترجمة الى الاسبانية (مترجم محلف).
    1. تذكرة السفر ونسخة عنها.
    1. تذكرة اعتماد عالمية(International Credit Card) ونسخة عنها وافادة من البنك تؤكّد تاريخ اصدارها.
    1. افادة مصرفية موجهة الى السفارة المكسيكية ومختومة بختم البنك مع تحديد اسم طالب التأشيرة ورقم حسابه "كشف حساب بنكى".
    • *ان كانت في اللغة العربية يجب أن تكون مترجمة الى الاسبانية (مترجم محلف).
    1. في حال السفر برفقة أعضاء من العائلة و حسب نوع العلاقة ابراز وثيقة ولادة و/ أو وثيقة زواج مع نسخة عنها.
    • *ان كانت في اللغة العربية يجب أن تكون مترجمة الى الاسبانية (مترجم محلف).

    تأشيرة دخول (فيزا) تجارية
    1. للحصول على تأشيرة الدخول (فيزا) يجب أن يكون الطلب كاملاً مع أسماء وعناوين معارف طالب التأشيرة في المكسيك ( أصحاب أو أقارب أو شركاء عمل)..
    1. صورة شمسية واحدة.
    1. صورة عن جواز السفر passport (أول أربع وآخر ثلاث صفحات مع كافة التأشيرات الصالحة)رسالة من الشركة التي ينتسب اليها طالب الفيزا توضح سبب زيارة هذا الشخص الى المكسيك.
    1. رسالة من الشركة التي ينتسب اليها طالب الفيزا توضح سبب زيارة هذا الشخص الى المكسيك.
    • *ان كانت في اللغة العربية يجب أن تكون مترجمة الى الاسبانية (مترجم محلف).
    1. القوانين الداخلية للشركة ونسخة عنها.
    • *ان كانت في اللغة العربية يجب أن تكون مترجمة الى الاسبانية (مترجم محلف).
    1. سجل الضرائب ونسخة عنها .
    • *ان كانت في اللغة العربية يجب أن تكون مترجمة الى الاسبانية (مترجم محلف).
    1. السجل التجاري ونسخة عنه.
    • *ان كانت في اللغة العربية يجب أن تكون مترجمة الى الاسبانية (مترجم محلف).
    1. تذكرة السفر ونسخة عنها.
    1. في حال السفر برفقة أعضاء من العائلة و حسب نوع العلاقة ابراز وثيقة ولادة و/ أو وثيقة زواج مع نسخة عنها.
    • *ان كانت في اللغة العربية يجب أن تكون مترجمة الى الاسبانية (مترجم محلف).

    ____________هام جداً___________



    يمكن لطالب التأشيرة اثبات الايفائية المالية من خلال الاعلان عن أملاكه الثابتة، ودخله الفردي والقوانين الداخلية لأي مهنة يمارسها أو مشروع تجاري يملكه.

    السفارة لها الحق برفض اي طلب (فيزا) في حال لا تتوفر الشروط الكاملة المطلوبة.

    الرجاء الأخذ بالعلم بأنّ القرار النهائي لدخول المكسيك يعود الى سلطات الصحّة والهجرة عند نقطة الدخول.

    انّ اعطاء الفيزا لا يضمن الدخول الى البلد.

    انّ سلطات الهجرة والصحة لها الحقّ بالتأكّد من أنّ الشخص يملأ كافة الشروط.

    اذا أعلن طالب التأشيرة عن وجود معارف له في المكسيك (أقارب أو أصحاب) عليه الأخذ بالعلم أنّه يتوجّب على هذه المعارف أن تقوم بكافة المعاملات في المكسيك (مكتب الهجرة) يغية الحصول على الاذن لاعطائه التأشيرة.


    تقديم طلبات الحصول على الفيزا من 9 صباحاً لغاية الواحدة بعد الظهر من الاثنين لغاية الجمعة



    بيانات الاتصال بسفارة المكسيك بمصر



    Mexico Embassy , Egypt

    17, Calle Port Said, Piso 5, Apt. 502-503
    11431
    Cairo
    Egypt
    Phone:
    +20-2-358-0256
    +20-2-358-0258
    +20-2-358-0259
    Fax:
    +20-2-359-1887
    Email:
    oficial@embamexcairo.com
    Website URL:
    www.sre.gob.mx/egipto/


    ورسوم المقابلة 136 دولار


    تـــــ وبالتوفيق ـــــم

    التعديل الأخير تم بواسطة hunter gkky; 19-10-2011، الساعة 09:51 PM
    The Best Album 2o13



  2. #2
    الصورة الرمزية fisho815
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    535
    موضوع رائع فعلا يا غالي بس عندي كام استفسار
    هل ينفع ان الورق يكون بالانجليش مش بالعربي ولا لازم برضو اترجمو اسباني؟
    و يعني ايه مترجم محلف؟
    و لو الواحد مثلا ملوش قرايب ولا يعرف حد هناك و رايح سياحه يبقى ايه النظام؟
    مستني ردك و في النهايه اشكرك على الموضوع الرائع!

  3. #3
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fisho815 مشاهدة المشاركة
    موضوع رائع فعلا يا غالي بس عندي كام استفسار
    هل ينفع ان الورق يكون بالانجليش مش بالعربي ولا لازم برضو اترجمو اسباني؟
    و يعني ايه مترجم محلف؟
    و لو الواحد مثلا ملوش قرايب ولا يعرف حد هناك و رايح سياحه يبقى ايه النظام؟
    مستني ردك و في النهايه اشكرك على الموضوع الرائع!
    لازم الورق يكون مترجم للاسبانى ومترجم محلف يعنى معتمد من سفارة المكسيك


    وبالنسبة لو متعرفش حد هناك ممكن تقدم عادى سياحة بس لازم تقدم روابط عشان تاخد الفيزا


  4. #4
    الصورة الرمزية fisho815
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    535
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة hunter gkky مشاهدة المشاركة
    لازم الورق يكون مترجم للاسبانى ومترجم محلف يعنى معتمد من سفارة المكسيك


    وبالنسبة لو متعرفش حد هناك ممكن تقدم عادى سياحة بس لازم تقدم روابط عشان تاخد الفيزا

    تمام فهمتك طيب حاجه اخيره بقى
    لو جيبت كشف حساب انجليش و روحت للمترجم المحلف ده او اي ورقه تاني يعني و كان مختوم هل هوديه للمترجم و بعدها اخدو للسفاره ولا هضطر اروح اختمو من المكان الي جايبو منها تاني ؟

  5. #5
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fisho815 مشاهدة المشاركة
    تمام فهمتك طيب حاجه اخيره بقى
    لو جيبت كشف حساب انجليش و روحت للمترجم المحلف ده او اي ورقه تاني يعني و كان مختوم هل هوديه للمترجم و بعدها اخدو للسفاره ولا هضطر اروح اختمو من المكان الي جايبو منها تاني ؟

    نعم بتختمهم بعد الترجمة

  6. #6
    الصورة الرمزية fisho815
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    535
    تمام يا باشا الف شكر على الموضوع الرائع فعلا و مجهود رائع مبذول فيه
    يا ريت بالمره تضيف عليه عنوان السفاره في مصر و تكلفه المقابله!

    شكرا!

  7. #7
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fisho815 مشاهدة المشاركة
    تمام يا باشا الف شكر على الموضوع الرائع فعلا و مجهود رائع مبذول فيه
    يا ريت بالمره تضيف عليه عنوان السفاره في مصر و تكلفه المقابله!

    شكرا!

    تم اضافتهم للموضوع

  8. #8
    تسلم الايادى على الموضوع الرائع يا محمد
    بالفعل منتدى المغتربين كان فى حاجة الى موضوع خاصة بدولة المكسيك
    جزاك الله خيرا
    التعديل الأخير تم بواسطة ,KING; 19-10-2011، الساعة 10:23 PM



    قنـوات القـرآن الكريـم على YouTube تفضّـلـوا بالزيارة
    www.youtube.com/user/QuranSound

    www.youtube.com/user/SoundQuran





  9. #9
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة MAN PRO مشاهدة المشاركة
    تسلم الايادى على الموضوع الرائع يا محمد
    بالفعل منتدى المغتربين كان فى حاجة الى موضوع خاصة بدولة المكسيك
    جزاك الله خيرا
    تسلم اخى العزيز

    انا فى خدمة المنتدى دايما وان شاء الله اعمل مواضيع عن الدول اللى مش موجودة على المنتدى عشان يبقى المنتدى شامل كل الدول


  10. #10
    تاريخ التسجيل
    Jan 2011
    المشاركات
    280
    مفيش حاجة اسمها دعوة زيارة ؟

  11. #11
    تاريخ التسجيل
    Jan 2013
    المشاركات
    2
    شكراا على الموضوع :) ....
    انا طالب لسه فى الكلية هل ده يمنع انى اسافر سياحة مش لفترة طويله يعنى و ليا هناك صاحبتى عايشه فى المكسيك
    لو ينفع يا ريت تقولى اعمل ايه ؟ :]

  12. #12
    تاريخ التسجيل
    Jan 2013
    المشاركات
    1
    لو سمحت انا طالب وعايز اطلع فيزا سياحيه للمكسيك ومليش قرايب اومعارف ايه الاوراق المطلوبه بالظبط وشكرا.
    من الموبايل

  13. #13
    تاريخ التسجيل
    Jan 2013
    المشاركات
    74
    شكرا لاستفاده

  14. #14
    تاريخ التسجيل
    Oct 2010
    المشاركات
    440
    شكرا على الافادة انا اخدت فيزة المكسيك سياحة 6 شهور بس قلقان مش عايز امشى لان فى ناس كتير قلولي انهم بيرجعو العرب من المطار فا مش هخسر تذاكر سفر 8 الاف وارجع مش عارف اروح ولالا

  15. #15
    تاريخ التسجيل
    Feb 2013
    المشاركات
    16
    السلام عليكم
    اولا اشكر صحاب الموضوع والمتنتدى وكل الاعضاء
    ثانيا لو سمحت انا كان ليا استفسار
    انا ليا صديقة من المكسيك وانا عاوز اسافر ورصيدى فى البنك 2000 دولار فقط
    ينفع صديقتى ترسل لى دعوة لزيرتها بذلك يكون الحصول على الفيزا اسرع وانا من مصر
    وازاى احصل على الجنسية ارجو الافادة واسف على الاطالة

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك